Događanja

WELLNESS & EZOTERIC FEST

U Arena centru u Zagrebu, od 19. – 21. travnja održat će se  „Wellness & Ezoteric Fest“ , na kojem ćete moći  saznati kako se brinuti o svom zdravlju i održati ga na prirodan način. 

Kroz niz besplatnih radionica, predavanja, dijagnostika i tretmana, prezentacija, degustacija zdrave hrane i prirodnih sokova, savjetovanja, posjetitelji će moći upoznati najnovije proizvode i ponude iz područja Wellnessa, zdravog načina života, prehrane i dodataka prehrani, prirodne kozmetike, proizvoda za očuvanje zdravlja. Na istom mjestu moći će dobiti prijedloge za aktivnosti koje pomažu zdravlju – rekreacija i Yoga, odmor, putovanja…

Tu će biti i stručnjaci iz graničnih područja znanosti koji mogu na prirodan način iscijeliti Vaš duh i tijelo i pomoći Vam da lakše i brže podignete nivo svijesti i pomognete sebi kroz razne duhovne tehnike koje će demonstrirati i o kojima će predavati. Tu su i poznati vidovnjaci, astrolozi, numerolozi, tarot majstori i drugi eksperti duhovnih disciplina koji mogu omogućiti ljudima da spoznaju samog sebe. 

U subotu 20.4.13. u 13h u sklopu festivala održat će se i zanimljivo predavanje pod nazivom „Program božanskog zdravlja“ u organizaciji Parka Božanske Energije.

Na ugodnom druženju sa Swami Urgayom, imat ćete priliku osvježiti se, napuniti energijom i saznati mnoge korisne savjete o kulturi zdravog življenja, ali i o  praktičnim vježbama za svakoga.

Temeljen na drevnim principima znanja, a ujedno jednostavan i praktičan program za svakoga, služi za postizanje boljeg zdravlja, povećanje energije, smanjenja stresa i napetosti kojima smo svi izloženi u ovom užurbanom vremenu.

Cilj je programa da harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarimo zdravlje i sreću čemu u konačnici svi težimo.

Predviđena je i bogata nagradna igra, uz niz sponzora, stoga će doista Arena centar za vrijeme održavanja festivala biti mjesto na kojem će svatko moći pronaći nešto za svoj ukus.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija