TU SAM DOMA

Vizija budućnosti na Samsungovom Adriatic Forumu

Nesvakidašnji ambijent muzeja povijesnih vozila Ferdinand Budicki ugostio je ovogodišnji, prvi po redu, Samsung Adriatics Forum.

Dvodnevna konferencija, u organizaciji tvrtke Samsung Electronics, okupila je partnere, korisnike i potrošače te je prepoznata kao prilika za upoznavanje s najnovijim proizvodima iz segmenata informatičkih rješenja i potrošačke elektronike, kao i audio-video i telekomunikacijskih uređaja.

Suradnja s muzejom Ferdinand Budicki, kako ističu predstavnici Samsunga, nije slučajna.

Ta je tvrtka, u duhu društveno odgovornog poslovanja, predana podršci muzejima te umjetničkim i kulturnim aktivnostima širom svijeta te je do sad u Hrvatskoj surađivala s nekoliko muzeja.

Suradnja s muzejom Ferdinand Budicki obuhvatila je i opsežan projekt renovacije i uređenja prostora, što će toj kulturnoj instituciji uvelike pomoći u daljnjem razvoju i privlačenju još većeg broja posjetitelja i ljubitelja oktana.

U okruženju „oldtimera“, posjetitelji su imali priliku iz prve ruke isprobati novitete u obitelji pametnih telefona, među kojima nedavno predstavljen model Samsung GALAXY S4 i pretpremijerno se upoznati s uređajem Samsung GALAXY Note 8.0 koji će svoje službeno predstavljanje na domaćem tržištu imati već ovog ljeta.

Prezentiran je i Samsungov pametni fotoaparat NX300, koji pruža napredne mogućnosti koje objedinjuju vrhunsku kvalitetu fotoaparata sa značajkama pametnog telefona, omogućavajući obrađivanje i slanje vrhunskih fotografija u bilo kojem trenutku i sa bilo kojeg mjesta. 

Javnosti su u okviru ovog događanja prezentirane i novosti u ponudi računala te tvrtke, među kojima novi ATIV Smart PC XE500, hibrid tablet računala i prijenosnika i atraktivne modele Samsung Series 3, NP300 i NP370, a izložena su i ultraprijenosna računala Series 5 te modeli Series 9. 

Samsung je svoju viziju budućnosti zaokružio posebnim izložbenim prostorom u sklopu muzeja. Tako se u sklopu „pametne kuće“ moglo čuti više o novoj seriji perilica za rublje s Eco Bubble tehnologijom, kao i hladnjacima 3050 serije koji uz 10-godišnje jamstvo na motor, nude i praktičnu mogućnost povećanja prostora s pomoću tzv. „Easy Slide“ sustava i energetski učinkovitu LED rasvjetu unutrašnjosti. 

Samsungova „pametna kuća“ posjetiteljima Adriatic Foruma daje detaljan pregled prednosti povezanih uređaja koji svakodnevicu čine jednostavnijom i bezbrižnijom. 

Posebno interesantan izložak pripadnicima jačeg spola Samsungov je novi LED televizor oznake 85S9, koji uz impresivnu dijagonalu koja premašuje dva metra nudi četverostruko veću razlučivost slike od postojećih „Full HD“ modela te snažne zvučnike od 120 Watta za potpun doživljaj kućnog kina. 

Ponudu uređaja u skupini potrošačke elektronike Samsung je zaključio predstavljanjem nove generacije klima uređaja s mogućnošću daljinskog upravljanja pametnim telefonima i WiFi vezom, sustavom zaštite od fluktuacije napona klima uređaja, sustavom za zaštitu od korozije vanjskih jedinica klima uređaja, ali i uređajima posebno zanimljivim svim alergičarima - Virus Doctor koji su namijenjeni filtraciji zraka te uništavaju grinje, pelud, prašinu i alergene tvari. 

 

O tvrtki Samsung Electronics, Ltd.

Samsung Electronics, Ltd. je svjetski lider u tehnologiji koji posvuda otvara nove mogućnosti za ljude diljem svijeta. Kroz brojne inovacije i otkrića, transformiramo svijet televizora, pametnih telefona, osobnih računala, printera, fotoaparata, bijele tehnike, LTE sistema, medicinskih uređaja, poluvodiča i LED rješenja. Zapošljavamo 236,000 ljudi diljem 79 zemalja s godišnjom prodajom od 187,8 milijardi američkih dolara. Za više informacija, molimo posjetite www.samsung.com.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija