Događanja

TVITOMANIJA u Novom Vinodolskom

Od 8. do 12. svibnja Tvitomanija će biti centar svih događanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiti će preko tisuću sudionika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.  

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji osigurati ćete si nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posjetitelji  imati će osiguran maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Europi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smješten Novi Spa Hotels & Resort i to po  promotivnoj cijeni.
 
Cijena polupansiona za sve četiri večeri dok traje konferencija iznosi 100,00 EUR, a
kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne.
 
Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna
pažnja je posvećena fotografiji!

Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lijepom fotografijom.

Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih mreža, govorit će o svom uspjehu i podijeliti će sa sudionicima neke trikove koje je naučio posljednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici bit će i modna fotografija. Svi sudionici imat će zadatak da fotografiraju modele u kreacijama modne kuće Luna.
 
FotoTvitomanija je natjecanje, a najbolje fotografije bit će objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Sve sudionice Tvitomanije  pozvane su da budu modeli na tom natjecanju.
Djevojke će biti fotografirane u eksterijerima i interijerima fantastičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobit će prikladne nagrade. One koje su zainteresirane za sudjelovanje, svoje podatke, dvije fotografije  i konfekcijski broj mogu poslati na foto@tvitomanija.me.
 
 
Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, sudionicima i organiziranom prijevozu možete pronaći na web stranici www.tvitomanija.me .
 

 

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija