Događanja

TERME TUHELJ i TERME OLIMIA pozivaju vas na vikend zdravlja i wellnessa

 

U sklopu Vikenda zdravlja i wellnessa od 26. do 28.04.2013. u City Centeru One Jankomir Terme Tuhelj i Terme Olimia predstavit će novitete iz wellness ponude i najnovija rješenja za usvajanje zdravih životnih navika.

U sklopu Vikenda zdravlja i wellnessa stručnjaci Termi Tuhelj i Termi Olimija - fizioterapeuti, treneri, kozmetičari, nutricionisti savjetima i najnovijim metodama i mjerenjima posjetiteljima će pomoći da započnu zdravije živjeti i sugerirati konkretna rješenja kako voditi brigu o svojem tijelu, zdravlju i ljepoti.

Kroz različite vježbe istezanja, selfness vježbe, tibetanske vježbe s fizioterapeutima, mjerenja na tanita vagi koja utvrđuju biološku starost organizma, wellness savjetovanja, mjerenjima šećera i kolesterola… i mnoge druge aktivnosti Terme Tuhelj i Terme Olimia skrenut će pažnju na važnost zdravog načina života, koji djeluje preventivno na dobrobit duha i tijela.

Uz sve navedeno Vikend zdravlja i wellnessa obuhvatiti će i niz animacija za najmlađe i obitelj – mini bowling, plesne igre, natjecanje u slaganju puzzli, hodanje na skijama, mini fashion kutak za djecu. Terme Tuhelj i Terme Olimia pripremaju i dodatne akcije za nadolazeću sezonu kupanja, te popuste za hamam saunu i razne wellness pakete.

Vikend zdravlja i wellnessa uvertira je u veliku akciju u svim trgovinama u City Centeru One gdje na svakih 200 potrošenih kuna posjetitelji dobivaju poseban kupon s pogodnostima u Termama Tuhelj i Termama Olimia.

Na Vikendu zdravlja i wellnessa svoja iskustva o zdravom načinu života i životnim navikama s posjetiteljima će podijeliti i poznati fotograf Damir Hoyka, fitness i kondicijski trener Mario Valentić te poznati TV voditelj Tomislav Jelinčić.

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija