OGLEDALO

Svjetski hit među parfemima stigao je u Hrvatsku

 

U parfumerijama Martimex možete pomirisati novi Clean, trenutno jedan od najpopularnijih mirisa u svijetu. Clean liniju parfema čini sedam svježih mirisa: Fresh Laundry, Skin, Warm Cotton, Shower Fresh, Eau de Parfum, Ultimate, i najnoviji miris Rain.

Clean mirisi inspirirani su svježinom i čistoćom sapuna i možda će vas u prvom trenutku iznenaditi no nakon nekoliko sekundi  probudit će u vama  osjećaj  sreće i užitka koji će vas pratiti tijekom cijeloga dana. Važno je istaknuti kako posebnost ovih parfema čine i prirodni i hypoalergenski  sastojci, antioksidansi i vitamini. Parfemi su bez umjetnih boja i sastojaka te nisu testirani na životinjama. Uspjeh Clean parfema dokazuju brojne nagrade u svjetskim izborima najboljeg ženskog mirisa i najprodavanijeg branda.

„Sretni smo što hrvatskim ljubiteljima parfema imamo mogućnost ponuditi jedan od najvećih hitova među parfemima trenutno u svijetu. Vjerujem da će ova ekskluzivna linija mirisa koji podsjećaju na svježinu opranog rublja, na čistoću sapuna i visoke je kvalitete sastojaka, izazvati veliki interes, posebno među ženama.“ izjavio je Hrvoje Drvenkar, uvoznik i distributer Clean proizvoda.

Cijena parfema je 285 kn za 30 ml i 517,50 kn za 60 ml.

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija