Događanja

Siscia open jazz & blues festival

 
Sedmo izdanje Siscia open jazz & blues festivala započinje danas, 6. srpnja a trajat će sve do 1. kolovoza. Festival se održava na terasi Siscia Jazz Cluba, a ugostit će vrhunska glazbena imena, tako da će Siščani i njihovi gosti moći uživati u pravim glazbenim poslasticama.
 
Program će biti raznovrsniji nego ranijih godina tako da će uz domaće izvođače VIA Lipe, Dixieland Show, Jelenu Radan, Miru Ungara, Marijana Grubera, Telefon Blues Banda i drugoj, nastupiti i afirmirani inozemni izvođači.
Uz članice studentskog sastava Chocolate Disaster iz Gaza i Groovy Cakes, gost festivala bit će i poznati gitarist Raphael Fays, kojem će se pridružiti Damir Kukuruzović & Friends.
 
- Naš, sisački Jazz club tijekom godine ima najviše događanja i vjerujem kako smo vodeći u Hrvatskoj što se tiče sadržaja i glazbenih aktivnosti – kaže organizator Damir Kukuruzović, a s njim se slaže i Davor Hrvoje, zaljubljenik u jazz i iskusni poznavatelj jazz glazbe, inače glazbeni novinar. Također, on naglašava kako je Siscia jazz club, jedini club takve vrste u Hrvatskoj i svojevrsno utočište jazz glazbenicima.
 
Kukuruzović je naglasio kako će se koncerti u sklopu Festivala održavati vikendom, na terasi Jazz cluba s početkom u 21 sat i s kulisom noćnog pejzaža rijeke Kupe.
 
Ulaz je besplatan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija