Događanja

Sajam interijera u Arena Centru u Zagrebu

U  ponedjeljak 08. travnja u Arena Centru u Zagrebu otvoren je Sajam interijera.

U sklopu sajma koji će trajati do 14. travnja biti će izgrađena 4 ogledna, potpuno opremljena  stana (355 kvadrata), koji će biti potpuno različito stilski uređeni. 

Teme uređenja stanova su:  moderno, studentski, klasično i vikendica pa će inspiraciju za uređenje svog interijera u Arena centru moći pronaći posjetitelji sa najrazličitijim ukusima.

Total dizajn izloženih stanova obuhvaća  kompletni interijer, od boja zidova, accesorize-a i multimedije pa do kuhinja, kupaonica, stolarije i ostalog.

Uz ogledne stanove biti će postavljene i samostalne izlagačke pozicije na cijelom prvom katu centra. Biti će tu preko 30 izlagača renomiranih brandova, od jeftinijih do onih ekskluzivnih, dizajnerskih. 

Svi posjetitelji će imati priliku i besplatno se  posavjetovati s arhitekticom i dizajnericom interijera, stoga je posjet sajmu doista izvrsna prilika za stjecanje novih ideja, ali i znanja.

Dođite u Arena centar na Sajam interijera i sami se u to uvjerite!

 

 


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija