KUTURNI SVAŠTERAJ

S ONE STRANE - Izložba Petre Žabčić

Akademska slikarica Petra Žabčić jedna od glavnih suradnica O'grade i ilustratorica njihove zanimljive ograde priređuje u istoj toj O'gradi sjajnu izložbu! 

Izložba pod nazivom 'S one strane', otvara se 12.travnja u 19h  i ostaje otvorena do 12.svibnja.

Na otvorenju će posjetitelje kao i uvijek u O'gradi dočekati uobičajena vesela o'gradina procedura sastavljena od pozdravnih kratkih govora i podužeg čašćenja, te vrhunaravne tombole s Petrinim radovima i promotivnim  materijalima O'grade .

Za one koji će željeti dio Petrinog maštovitog onostranog svijeta ponijeti kući postoji mogućnost promotivnog grabeža po autorskim o'gradicama. 

Petra Žabčić rođena je 17.6.1985. godine u Zagrebu. 2004. godine završila je Srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu (smjer tekstilni dizajner). Iste godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti, smjer slikarstva. 2008. godine diplomirala je u klasi profesora Igora Rončevića te dobila titulu akademskog slikara. Dodatno se obrazovala na učiteljskom fakultetu te završila program psihološko pedagoške naobrazbe. Surađivala je s književnicom Silvijom Šesto izrađujući ilustracije za njena djela „Vanda“ i „Pričalica“.

2010. godine ostvarila je prvu samostalnu izložbu „Dom je tamo gdje...“ u kulturnom klubu O'grada, nakon čega su uslijedile izložbe „Gradovi“, „Bijeg u čarobnu šumu“ te "Moja priča". Izložba "S one strane" njena je peta samostalna izložba te druga izložba u suradnji s kulturnim klubom O'grada.


 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija