AVANTURISTICA

Putopisac Tomislav Perko

Čovjek na putovanju života i u utrci za posao iz snova

Velika avantura Tomislava Perka traje i dalje. Uz potporu koju mu pruža MasterCard, naš poznati pustolov i putopisac nastavlja avanturu koja bi mu trebala ostvariti san i plan da provede 1000 dana na putu oko svijeta.

Ustrajan, odlučan i spreman na najneočekivanije situacije na svojim uzbudljivim i nepredvidivim putovanjima, Perko je nakon Azije, Australije, Afrike i Europe „zapeo“ u Južnoj Americi. 

Oduševljen Južnom Amerikom, Tomislav se već dva mjeseca nalazi u Peruu koristeći alternativne načine prijevoza i smještaja poput stopiranja i couchsurfinga. MasterCard ga i dalje bezrezervno podržava u njegovim neprocjenjivim trenucima. MasterCard kartica nebrojeno se puta pokazala kao savršeno pouzdan izbor za kupnju karata za prekooceanska putovanja i podizanje gotovine na manje pristupačnim lokacijama na njegovim putovanjima. Osim Lime, u kojoj proživljava zanimljive trenutke, Perko kreće prema sjeveru Perua, u tisuću kilometara udaljenu Mancoru gdje nekoliko nezaboravnih tjedana volontira te kreće dalje prema dalekim Andama, a nakon avanture u džungli, za nekoliko tjedana, kreće brodom na novu destinaciju – Brazil. 

Osim što putuje, skuplja neprocjenjiva iskusta, upoznaje nove ljude i mjesta i njihovu kulturu, Tomislav se nedavno prijavio i za „najbolji posao na svijetu“. Naime, posao uključuje plaćeno putovanje oko svijeta u trajanju od 52 tjedna na 30 do 50 destinacija, fotografiranje te zapisivanje dojmova, a nagrada je 100.000 dolara. Svestrani Tomislav vodi u ovoj velikoj utrci: u nešto više od 24 sata zasjeo je na prvo mjesto od preko 11.000 kandidata iz cijelog svijeta i uvjerljivo drži prvo mjesto...

 

Sve novosti vezane uz Perkova putovanja i aktivnosti možete pratiti na bloguFacebook stranici i YouTube-u

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija