AVANTURISTICA

PUT POD NOGE – portal za promociju kontinentalnog turizma

Mnoštvo internetskih portala posvećeno je turizmu i promociji tuzemnih ili inozemnih destinacija. Neki su u tome uspješni, neki kopiraju,  a neki su pronašli svoj put. „Put pod noge“ portal je koji  je posvećen promociji kontinentalnog turizma u RH. A posvetiti se promociji te u nas još uvijek nedovoljno razvijene i „iskorištene“ grane turizma je definitivno – teži put!

„Put pod noge“ spaja promociju kontinentalnog turizma kroz portal, društvenu mrežu i zabavu. 

Kako bi čitatelju donijeli što autentičniju sliku i opis destinacija koje promoviraju autori terenski obilaze sve zanimljive  poznatije ili još nepoznate  lokacije, profesionalno ih fotografiraju,  a kroz razgovor s ljudima na terenu prikupljaju korisne informacije i bez ikakve financijske naknade unose ih u rastuću bazu podataka. Ujedno i tematski povezuju različita odredišta (sakralni objekti, lov, ribolov, gastronomija,…) u izlete koje je moguće posjetiti u jednom ili dva dana.

Društveni dio projekta se sastoji od društvene mreže gdje preko registracije u društvenu mrežu povezuju davatelje turističkih usluga sa ostatkom svijeta i stvaraju virtualni svijet zabave, putovanja, i nagrađivanja.  

Davatelji turističkih usluga mogu besplatno prezentirati svoje destinacije, a članovi osvajaju bodove za aktivnosti (dodavanje vlastitih sadržaja, komentiranje i ocjenjivanje) koje mogu zamjenjivati za razne nagrade, popuste, kupone i slične pogodnosti vezane uz turizam, gastronomiju i enologiju .

Nagrada je osigurana i za posjetitelja mjeseca pa je krajnje vrijeme da i sami posjetite web stranicu i možda baš vi budete ta/taj!

 

Ako voliš Hrvatsku, daljinski u zid i — Put pod noge!


Pripremila: Vlatka Vužić / Put pod noge
Fotografije: portal „Put pod noge“

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija