Dobar odabir

Prggin osvijetlio park Zrinjevac u Zagrebu

Blagdanskom ozračju najveselijeg mjeseca u godini, tvrtka Prggin, doprinijela je ukrašavanjem najljepšeg zagrebačkog parka – Zrinjevca sa čak 60 000 led lampica.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi, montaži, te pružanju stručnih usluga visoke kvalitete uz bogati izbor dekorativnih elemenata, turistička zajednica grada Zagreba opet je odabrala tvrtku Prggin za partnera koji je umjetničkim kreacijama ukrasio najpoznatiji gradski park Zrinjevac i na taj način omogućio Zagrepčanima i brojnim gostima koji posjećuju glavni grad za vrijeme adventskih događanja, da uživaju u blagdanskom ozračju na jednom sasvim posebnom i drugačijem, bajkovitom mjestu.

Tvrtka Prggin na tržištu je prisutna od 1982. g., a svoje poslovanje je u početku bazirala na izradi, ugradnji i prodaji prigodnih dekorativnih artikala za svjetlosno i drugo ukrašavanje objekata. Prateći svjetske trendove i razvoj tehnologije rasvjete, tvrtka Prggin je među prvima u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu, nudeći uz prodaju i usluge kreiranja idejnih rješenja ambijentalnog osvjetljenja prostora.

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija