OGLEDALO

Pozdrav ljetu u znaku Dukat SenSije i joge

Po prvi put u Hrvatskoj Dukat je organizirao veliko zajedničko vježbanje joge na otvorenom „SenSia pozdrav ljetu”. Ovo događanje još je jedna potvrda Dukatove prakse odgovornog poslovanja u sklopu koje se potiče i promiče zdrav način života, a vježbanje te pravilna i uravnotežena prehrana, koju čine mliječni proizvodi, njegov su sastavni dio.

Na prilaznom platou Muzeja suvremene umjetnosti  okupili su se mnogobrojni zaljubljenici u jogu koji su zajedničkim vježbanjem pod vedrim nebom u gradskom okruženju na sat vremena pobjegli od užurbanog i stresnog načina života i pronašli mir i ravnotežu uz opuštajuće pokrete joge.

Vježbe su vodili iskusni učitelji joge iz udruge Umijeće življenja koji su pripremili niz vježbi prilagođenih početnim i naprednim ljubiteljima joge, uz neizostavne pozdrave suncu. 

SenSia pozdrav ljetu inspiriran je popularnim okupljanjem na Times Squareu u New Yorku te je želja i plan Dukata da se on nastavi u Hrvatskoj i idućih godina.

Istu želju izrazili su i sudionici koji su uz SenSia osvježenje na poklon dobili i atraktivnu prostirku za vježbanje.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija