PODUZETNA

Poslovno savjetovanje u pauzi za ručak

Ciceron komunikacije i Poslovno učilište Filaks udružili su konzultantske snage te pokrenuli projekt pod nazivom „ Na ručku s Mirelom i Elvirom“.  

Mirela Španjol Marković, konzultantica je Ciceron komunikacija, stručnjak za komunikaciju i retoriku te certificirani coach,  a Elvira Mlivić Budeš, konzultantica je Poslovnog učilišta Filaks, ali i stručnjak za razvoj malog poduzetništva, marketing i projektni menadžment.

Višegodišnje Mirelino i Elvirino trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo u radu s ljudima uči ih koliko je nužno u edukaciji konstantno tragati za novim metodama prenošenja znanja te spoznavanja. Zato posebno podržavaju u svom radu prilagođen i intenzivniji proces individualnog savjetovanja koji daje i do 50% bolje rezultate, a pogotovo kad se on odvija u ležernijem, opuštenijem i neformalnijem tonu, kojem će u ovom projektu pridonijeti simpatičan prostor bistroa Pauza.

Dugogodišnje poslovne suradnice, ali i prijateljice, koje neprestano uče i jedna od druge, apsolutno se slažu u jednom: danas ne postoje ni odnos ni radno mjesto gdje nisu potrebne vrhunske komunikacijske, prezentacijske i socijalne vještine. Samosvjesna komunikacija, vjerodostojnost, autentičnost, osobna moć, osobni uspjeh, (samo)motivacija samo su neki od pojmova koji se u današnjim izuzetno kompleksnim međuljudskim odnosima nameću kao nužnost.

„Način na koji komunicirate određuje koliko ćete biti uspješni, učinkoviti i zadovoljni u poslovnom okruženju. Jer ne dobivamo ono što zaslužujemo, već ono što komuniciramo. Dobra vijest je da se dobrim komunikatorom ne rađamo, nego postajemo osvještavajući, usvajajući i usavršavajući komunikacijske tehnike i alate.“ kaže Mirela Španjol Marković.

Uz trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo, Mirela i Elvira mogu se pohvaliti i dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom zahvaljujući kojem, usprkos turbulentnim vremenima, i dalje rade posao u kojem uživaju.

Kako Elvira voli istaknuti: „Znanje o tome kako pokrenuti tvrtku i održavati poslovanje 12 godina omogućava mi da svakodnevno živim svoju strast, a to je rad s ljudima. Otuda i moja neograničena volja za nastavak ovog poslovnog puta.“

 

Termin za savjetovanje u pauzi za ručak,  u bistrou Pauza, Preradovićeva 34,

rezervirajte na mirela@ciceron.hr i spojite ugodno s korisnim. Postavite pitanja o komunikaciji ili poduzetništvu Mireli i Elviri - one će s užitkom odgovoriti na svako od njih.

Detalje o ručku s Mirelom i Elvirom te kotizaciji potražite na www.ciceron.hr.

Kontakt za više informacija: 

Mirela Španjol Marković
Ciceron komunikacije
 
Elvira Mlivić Budeš
Poslovno učiliše Filaks
 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija