OGLEDALO

Pantene R&P event za beauty urednice i novinarke

 Pantene je za beauty urednice i novinarke održao Pantene R&P event, dvodnevni event uljepšavanja kose. Poznata frizerka i stilistica Maja Misirić, vlasnica fizerskog ateliera Monet, uz Pantene tretmane otkrila je tajne prirodnog izgleda i njegovane kose koje su osmislili Panteneovi znanstvenici, a koji su prilagođeni različitim tipovima kose i individualnim potrebama oblikovanja.
„Kosa je dio našeg tijela, ona odaje emocije i raspoloženja, proživljava sve što i mi. Uz to je izložena i vanjskim utjecajima posebno zimi kada je isušivanje pojačano zbog hladnoće i boravka u zatvorenim prostorima. Ipak, primjećujem razliku na kosi koja je njegovana prilagođenim Pantene proizvodima jer kosa zahtijeva tek manje frizerske intervencije čak i u zimskim mjesecima.“, objasnila je frizerka i stilistica Maja Misirić.  

voditeljica Edita Misirić, u sredini je Maja Misrić, a okrenuta leđima je gl. urednica magazina Moja Kosa i zamjenica urednice magazina Ljepota i zdravlje – Martina Požgaj 

Panteneovi znanstvenici osmislili su tri inovativne linije za oblikovanje kose. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pomažu u obnovi oštećene kose, vraćajući sjaj i zdrav izgled. Uz to, štite kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

 

Proizvodi za oblikovanje tanke i osjetljive kose (žuta linija)

Tanka kosa ima 50 posto manje proteina od normalne i guste kose, što je čini podložnijom vanjskim utjecajima. Stoga struktura ovog tipa kose ne pridonosi stvaranju i održavanju punog volumena. 

Kolekcija se sastoji od:

Volume Creation Extra Hold lak za kosu; Perfect Volume Ultra Hold lak za kosu; Perfect Volume pjena; Shine Extra Hold lak za kosu

Pantene proizvodi za oblikovanje za normalnu kosu (oštećena i suha) (tirkizna linija)

Normalna kose manje je fleksibilna i teža. Također, ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta i podložnija je isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za oblikovanje ovog tipa kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage. 

Kolekcija se sastoji od:

Curls Extra Hold pjena; Style & Protect Extra Hold lak za kosu; Style & Protect Extra Hold pjena 

Pantene proizvodi za oblikovanje kose – klasična linija (plava linija)

Pantene znanstvenici stvorili su klasičnu liniju lakova za kosu.

Sastoje se od Extra Hold [250ml] i Ultra Hold [250ml] lakova za kosu. Ovo su univerzalni lakovi s dvije razine učvršćivanja. Pomažu dati kosi sjaj i održati je u savršenom stanju, čak i u uvjetima visoke vlažnosti. Ne lijepi se za kosu i olakšava njezino raščešljavanje.

 

Na kraju Pantene R&P eventa zadovoljne lijepim frizurama, urednice i novinarke uživale su u zajedničkom druženju u ugodnom ambijentu frizerkog ateliera Monet.

Marina Karamatić Sopić (PR; Ambrela komunikacije), Vlatka Vužić (PR; Ženska Posla),  Ana Faber (novinarka rubrike Život i zamjenica urednice magazina Budi.In), Selma Terlević (gl. urednica časopisa Grazia) Fotografirala: Slađana Lučić (PR; Abrakadabra integrirane komunikacije) 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija