OGLEDALO

Novosti iz Afrodite

Vodeća slovenska kuća ljepote Kozmetika Afrodita osmislila je nove gelove za tuširanje i mlijeka za njegu tijela. Proizvodi sa intenzivnim djelovanjem hidratacije i učvrščivanja, antioksidativnim te hranjivo- regenerativnim djelovanjem nastali su kombinacijom atraktivnih prirodnih sastojaka – jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i aloe vere, egzotičnih jagoda acai i vitamina C te dragocjenog ulja jojobe i karite maslaca. Proizvodi će zadovoljiti specifične potrebe različitih vrsta kože, a svojim će privlačnim mirisima svakodnevnu rutinu njege kože pretvoriti u čisti užitak.


Svi proizvodi su bez parabena i parafina, te su primjereni i za njegu osjetljive kože.

 

Izdvajamo:

ULJNI GEL ZA TUŠIRANJE – JOJOBA OIL with shea butter (anti- dryness)

sa dragocjenim uljem jojobe i hranjivom snagom karite maslaca koji intenzivno njeguje i štiti kožu od isušivanja. Miris vanilije smiruje osjetila i potpuno opušta.

250 ml /15 kn

HRANJIVO MLIJEKO ZA TIJELO – JOJOBA OIL with shea butter (extra rich care)

s uljem jojobe i karite maslacem koji bogato hrani kožu, jača njezinu zaštitnu funkciju te pomaže u otklanjanju neugodnog osjećaja »zatezanja«. Nezamjenjivo za suhu i osjetljivu kožu.

250 ml /24 kn

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija