TU SAM DOMA

Novo u hrvatskom dizajnu

Take me home croatian design shop i dalje revno prati domaću dizajnersku scenu pa ćete kod njih naći originalne poklone, bilo da putujete prijateljima u inozemstvo ili želite razveseliti 'kućne' prijatelje.

Među novitetima tu su atraktivni kišobrani Themebags for Takemehome s prepoznatljivim zagrebačkim motivima Bana Jelačića u pokretu i stiliziranim licitarima, tople i praktične ETO! rukavice za kolica, inovativan proizvod dizajnerice Sonje Antolin koji će mnogim trendi mamama donijeti olakšanje u hladnim zimskim danima, Logiq Tower, nova slagalica dizajnera Marka Pavlovića, autora popularne puzzle sfere Oblo, koja nudi zabavu i izazov za cijelu obitelj, Croatia a la Carte, genijalna gastro kartaška igra i hrvatska kuharica – odličan novi proizvod iz Studija 29, te Gastro pečati, originalni keramički pečati za kekse i medenjake, koje bismo rado vidjeli i u svojoj kuhinji, jer je sezona pečenja kolača već počela!

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija