AVANTURISTICA

Novaspa Wellness centar

Novaspa je idealno rješenje za sve one koji žele sebi priuštiti nešto posebno poput privatne wellness oaze gdje mogu uživati nesmetano u spa čaroliji i prepustiti se jednoj od raznovrsnih masaža koje su garantirani pobjednik svakodnevnog stresa.

Posebnost usluge odražava se u jedinstvenom konceptu u kojem se svakom klijentu nudi mogućnost da sam doprinese kreiranju ambijenta za vlastitu relaksaciju, počevši od vizualne okoline, mirisa, glazbe, pa do svih ostalih čimbenika koji pridonose miru i postizanju duhovne ravnoteže.

Komparativna prednost centra leži u ekskluzivnosti umjesto u masovnosti. 

Centar ima četiri spa zone nazvane po prirodnim elementima Vatra, Zemlja, Voda i Zrak.

Spa zone su luksuzno opremljene i vođena je briga o svakom detalju da bi se klijentu osigurao savršen wellness doživljaj. Svaka Spa zona ima vlastitu saunu, jacuzzi, sanitarni čvor i tuševe, relax zonu s wellness čajevima, LCD TV, MP4 uređaj s chillout / relax glazbom, klima uređaj, ogrtače i ručnike.

Individualan ali intenzivan, jednostavan ali raskošan. Kroz visoku kvalitetu usluge, profesionalnost i ekskluzivnost doživite NovaSpa kao „Wellness nove generacije''!

 

Raindrop masaža 

„Masaža sa romantičnim imenom Raindrop („kapi kiše“) zapravo je zbiljsko iscjeljivanje duha i tijela kombinacijom čistih, koncentriranih eteričnih ulja. Eterična se ulja kapaju kao kišne kapi direktno na kralježnicu gdje kroz kožu dolaze do spinalnih živaca i na taj način započinju svoju čudnovatu misiju po tijelu. Kombinacija ove masaže sa masažom stopala daje najučinkovitije rezultate jer ulja najlakše i najbrže ulaze u tijelo preko stopala, a masaža stopala djeluje na refleksne zone i tako se aktivira tijelo u cijelosti.“   

Raindrop masaža započinje s 30 minuta saune pa onda slijedi 60 minuta ritualne masaže te se tako postiže  savršena harmonija duha i tijela.

 

Savršena DETOX formula za Vaše tijelo – „ Mršavite slatko i prirodno“ ! 

Anticelulitna masaža s šećernim kofeinskim gelom je posebna anticelulitna masaža koja zbog posebnosti preparata i tehnike masaže daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža.

Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. Šećerni gel  za masažu s kofeinom za obnavljanje kože sadrži velike doze kofeina (2%), budući da je šećer izrazito prikladan nositelj koji odvodi kofein u dubinska masna tkiva. Kofein povlači vodu iz stanica te sprečava djelovanje cikličkog enzima M3', 5'-nukleotidne fosfodiesteraze, a kroz to bi se trebalo postići uništavanje masnih stanica i smanjenje težine.

Masne stanice, koje celulit još povećava, trebaju se stoga smanjiti, te bi koža trebala postati napetija i glađa.

Naše tijelo šećerni gel prepoznaje kao prirodni sastojak stoga penetrira pod kožu što dovodi do brže razgradnje celulita i detoksikacije. Važno je naglasiti da u anticelulitnoj masaži s šećernim gelom , NovaSpa  wellness terapeutkinje koriste posebnu tehniku masaže koja u suradnji sa šećernim gelom izaziva hiperemiju koja nam pomaže pri bržoj razgradnji masnih stanica i izbacivanju štetnih tvari iz organizma tako da se rezultati vide već nakon prvog tretmana.

Kombinacija terapije vodom, vruće saune i masaže sjajna je za oporavak tijela, jačanje imuniteta i općenito fizičko zdravlje, no još pozitivnije učinke ima na psihu pojedinca. Nakon radnog dana punog stresa, nekoliko sati provedenih u miru, užitku i opuštanju uvelike će Vam olakšati radni tjedan, napuniti Vas dodatnom energijom i pomoči da lakše prebrodite teške trenutke!

NovaSpa wellness centar nudi posebne osmišljene promotivne ponude svaki mjesec koje su spoj spa usluga i masaža, rituala njege lica i tijela , detox programe te kao novitet  za ljetne dane -depilacije s šećernom pastom.

Za  istinske ljubitelje wellnessa osmišljeni su all inclusive paketi SILVER CLUB, GOLD CLUB i PREMIUM CLUB.

SILVER CLUB paket  je idealan za individualce kao savršena kombinacija svih usluga wellness-a.

Za obitelji je savršen GOLD CLUB  kao all inclusive kombinacija svih usluga koje mogu koristiti svi članovi obitelji te se mogu darovati odabrane usluge unutar paketa i prijateljima kao poklon. PREMIUM CLUB  je zamišljen kao VIP all inclusive paket za tvrtke u sklopu programa nagrađivanja djelatnika, zahvale poslovnim partnerima ili privlačenja novih klijenata.

Posebne pogodnosti kupovine  SILVER, GOLD ili PREMIUM  CLUB all incusive paketa su obročno beskamatno plaćanje kreditnim karticama do 6 rata i uz svaki kupljeni paket NovaSpa nagrađuje s nekom od svojih usluga.

  NovaSpa Wellness centar  
  Zagrebačka avenija 104, Zagreb
  Tel. 01/ 55 34 644
  Mob. 091/ 390 1239
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija