OGLEDALO

NIVEA Cellular Anti-Age - dubinsko pomlađivanje stanica kože

Pripremila: Vlatka Vužić / Dialog komunikacije za Niveu
Fotografije: Dialog komunikacije za Niveu

NIVEA je razvila novu Cellular Anti-Age liniju koja je multifunkcionalna i visoko učinkovita. Otkrivena inovativna formula stimulira staničnu aktivnost i učestalije obnavljanje kože, potičući zrelije kožne stanice da se "ponašaju" kao da su mlade.  

                                        

U razvoju ove nove Nivea formule je aktivno sudjelovalo preko 8.500 žena, kako bi konačni proizvod odgovarao očekivanjima koje žene imaju od vrhunske anti-age njege lica. Formula je savršeno uravnotežena kako bi pružila vidljive rezultate: ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju.

NIVEA Cellular Anti – Age inija se sastoji od kreme za dnevnu njegu lica, noćnu njegu lica, kreme za njegu kože oko očiju te NIVEA Cellular Anti – Age koncentriranog seruma za pročišćavanje kože.

 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr.

NIVEU možete pratiti i na facebooku NIVEA Hrvatska

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija