Događanja

Najveći karnevalski spektakl u Zagrebu! Lisinski pleše pod maskama

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski već treću godinu za redom sprema se povodom ludog Fašnika sakriti sve stolce i čudom parket koncertne dvorane pretvoriti u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Uz ritam sambe, brazilskih plesačica, mnoštvo nagradnih igara i iznenađenja Lisinski će Vas odvesti na karnevalsko putovanje uz najzabavnije plesne ritmove!

Možete biti sigurni da i ove karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom! U zabavnom programu će nastupiti sljedeći izvođači:

 

  • ROBERT MAREKOVIĆ & SWINGERS 

  • RICARDO LUQUE & LA SONORA TROPICAL 

  • BLOCO DE SAMBA LAGARTO & BRAZILSKE PLESAČICE 

  • DJ PHAT PHILLIE

 

Zabavni program u predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, gastronomsko-enološka ponuda...

Izbor najbolje maske uz dodjelu nagrada.

Otkrijte čari i raskoš karnevala i barem na jedan dan budite netko drugi :) Budite dio čarobne zabave, smijeha i pjesme u kojoj svake godine uživa par tisuća posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske. Karneval je u prošlosti za narod značio slobodu, igru i dobroćudnu ludost, a tu tradiciju je zadržao i danas.

Ulaznice za ovaj nezaboravni događaj mogu se uzeti na web stranici www.lisinski.hr ili blagajni Koncertne dvorane.
Do ulaznica ćete lako i brzo doći i javnim prijevozom , jer  u subotu je od 19 do 01 sati za sve maskirane posjetitelje Lisinskog organiziran besplatan prijevoz  ZET-ovim tramvajima.
Kako je to bile prijašnjih godina u Lisinskom pogledajte na http://www.youtube.com/watch?v=dBRKle18hco  .  

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija