OGLEDALO

Najsigurnija zaštita od sunca uz Vichy kozmetiku

Capital Soleil je Vichyeva linija proizvoda za zaštitu od sunca. Ovaj poznati kozmetički brand pridaje veliku važnost upravo zaštiti kože od štetnog UV zračenja, a u posljednje vrijeme u fokusu istraživanje je djelovanje tzv. dugih UVA zraka, najbrojnijih UV zraka za koje je ustanovljeno da prodiru duboko u kožu, uzrokujući na taj način bore, mrlje te pepeljasti ten kože. Predstavnici Vichya sustavno nastoje educirati javnost o važnosti zaštite od sunca tokom cijele godine, pošto previše ljudi i dalje ili ne koristi zaštitu od sunca ili se od njegovog štetnog djelovanja štiti samo za ljetnih vrućina.

Vichy proizvodi za zaštitu od sunca; proizvodi za lice

Unutar linije Capital Soleil Vichy je predstavio dvije inovacije -  kreme koje osim što ju štite od sunca, vraćaju koži blistavi izgled i sjaj.

Baršunasta krema 50+ predstavlja visoku zaštitu od dugih UVA zraka te ujedno vraća koži ljepotu.

Obojena krema 50+ ujednačen ten, prirodan izgled kože te formula koja sprečava svrbež i iritaciju očiju glavne su odlike ovog proizvoda. Ova krema dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.

Teksture su prilagođene da pružaju osjećaj ugode pri nanošenju i ne ostavljaju bijele tragove ni grudice. Formule s Vichy termalnom vodom ispitane su na najosjetljivijoj koži, ne sadrže paraben i hipoalergene su.

Vichy proizvodi za zaštitu od sunca; proizvodi za tijelo

Linija proizvoda Capital Soleil za tijelo predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju osjećaj ugode te su prilagođeni osjetljivoj koži.

Capital soleil suho ulje SPF 20 & SPF 40 prvo je Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži.  Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Preplanuli ten je lijep, a zdravlje vaše kože očuvano. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.

CAPITAL SOLEIL linija proizvoda za zaštitu tijela od sunca sadržava sljedeće proizvode: Capital Soleil ULJE; Capital Soleil MLIJEKO; Capital Soleil SPREJ za jednostavno i brzo nanošenje te Capital Soleil MLIJEKO GEL.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija