TU SAM DOMA

Morosini Pank - novost na tržištu rasvijetnih tijela u salonu Prggin

Morosini Pank je koncept rasvjete čiji se ključni element dizajna  temelji na svjetlećim zrakama koje se prilagođavaju i projiciraju pomoću vlastitog oblika. 

Pank rasvjetna tijela napravljena su od koso rezanih cilindričnih abažura koji svojom asimetrijom iskrivljuju svjetlost. Difuzori svjetiljke izrađeni su od pamučne „chinette“ tkanine koja osigurava izvrsnu distribuciju svjetlosti, dok nagib svjetiljke omogućuje postizanje posebnih svjetlosnih efekata.

Mogućnost odabira između direktne i indirektne rasvjete te čak pet različitih boja unutrašnjostii difuzora čine Punk svjetiljku idealnim odabirom u svakoj prilici. 

Tvrtka Prggin koja je na tržištu prisutna od 1982. g., obogatila je svoj asortiman, kojeg možete pogledati u njihovom salonu u Frankopanskoj 20, u Zagrebu, upravo ovim poznatim brandom rasvjetnih tijela. Prateći svjetske trendove i razvoj tehnologije rasvjete, tvrtka Prggin je među prvima u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu, nudeći uz prodaju i usluge kreiranja idejnih rješenja ambijentalnog osvjetljenja prostora, izrade reklamnih natpisa i ostalih vrsta promotivne galanterije. 

Povodom ulaska u asortiman brenda Morosini Pank, u Prgginu su organizirali promotivnu akciju koja traje do 01.11. pa se ova ekskluzivna rasvjetna tijela mogu nabaviti po promotivnim cijenama, uz popust do 20%.


 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija