OGLEDALO

Mjesec dana priprema za dm žensku utrku

U srijedu, 15. svibnja u 18 sati na Jarunu počinju pripreme za dm žensku utrku. Ove godine je Udruga Društvo športske rekreacije Aktivan život pod pokroviteljstvom dm-a za sve rekreativne trkačice osigurala mjesec dana priprema kako bi utrka bila još uzbudljivija. Marijo Mlinarić, kondicijski trener i profesor na Kineziološkom fakultetu, vodit će treninge za sve željne stjecanja zdravih navika i fizičke kondicije.

Pripreme za drugu dm žensku utrku održavat će se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 15.5. do 14.6.2013. između 18 i 19 sati, na Savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Stručno vodstvo Marija Mlinarića bit će dostupno svima koji se žele pridružiti dm-u u promicanju važnosti kretanja i zdravih navika za bolji život. Jedini uvjet za sudjelovanje u pripremama jest da na Savski nasip ponesete vlastitu prostirku i želju za sudjelovanjem.

Uz kondicijske pripreme, od 15. svibnja započinju i prijave za dm žensku utrku koja se ove godine održava na Bundeku 15. lipnja.

Sve rekreativne trkačice, i one koje to žele postati, mogu se prijaviti za sudjelovanje u utrci tako što će zamijeniti 20 active beauty bodova na dm terminalu, a zauzvrat će dobiti majicu i letak sa svim potrebnim informacijama o utrci.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija