KUTURNI SVAŠTERAJ

Miffy za Kolibriće

 

U povodu Međunarodnog dana Djece, 20. studenoga 2012., Udruga roditelja vitalno ugrožene djece „Kolibrići“ u suradnji s kazalištem „ Trešnja“ oranizirala je predstavu  „ I opet...Miffy“ kako bi donacijom cjelokupnog iznosa od prodaje ulaznica pomogla najmlađima čiji životi ovise o skupocjenim aparatima. 

 

 

  

Na konferenciji za medije održanoj prije predstave Udruga kolibrići predstavila je svoje planove i dosadašnje aktivnosti. Predsjednica Udruge Anamarija Bartolinčić tom je prigodom istaknula: “Udrugu smo osnovali radi pružanja moralne, savjetodavne, humanitarne i svake druge pomoći vitalno ugroženoj djeci i članovima njihove obitelji. Trenutno okupljamo 23 obitelji, koje imaju dvadeset i jednog Kolibrića. Nažalost dvoje kolibrića je ove godine preminulo, ali su članovi njihovih obitelji ostali aktivno uključeni u rad Udruge.Nemamo zaposlenih, sve akcije koje poduzimamo obavljaju roditelji uz pomoć volontera. Najčešći problemi s kojima se susreću roditelji naše djece su ogromna količina administracije, nedostatak mjesta na kojem mogu dobiti kvalitetnu informaciju o tome koja su prava njihovog djeteta i kako ih ostvariti“. Gospođa Bartolinčić dodala je kako su roditelji izolirani te se brinu za svoju djecu 24 sata bez mogućnosti odmora i izlaska iz kuće. 

 

 

Humanitarnu akciju podržali su i brojni poznati roditelji - obitelj Dolenčić, Jasna Nanut, Ines Bojanić, Daria Knez Rukavina, Marijana Miklulić, Nera Stipicevic i drugi. Svojim su dolaskom ukazali na važnost prihvaćanja drugačijih, pogotovo kada su djeca u pitanju jer na kraju dana svako dijete želi biti samo dijete.

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija