OGLEDALO

Maštovite narukvice CRUCIANI dostupne u zlatarnama Celje

Ljubav, sreća, sloboda, beskonačnost ili sve zajedno… Svaka narukvica brenda Cruciani svijetu šalje osobnu, ali i modnu poruku. Vesele boje i pozitivne misli utkane kroz svaku nit narukvice Cruciani uljepšat će dnevne izazove i naglasiti modni izričaj. Narukvice Cruciani su nastale kao modni dodatak istoimenog talijanskog modnog brenda i dizajnirane su kako bi komunicirale poruke dobro informiranih i zahtjevnih korisnika. Uz njih do izražaja dolazi veseli i mladenački duh osobe koja ih nosi.

Izrađene su makrame tehnikom, a posebnim načinom tkanja je u ornamente utkana i oznaka prema kojoj se vidi da je riječ o Cruciani originalu. Osmišljene su posebne linije za žene, muškarce i djecu. Svaka od kolekcija nosi određenu poruku ovisno o oblicima ili bojama u kojima su izrađene. Djetelina s četiri lista, srca, leptiri, Mars, You Star… simboli su koje možete odabrati po svojoj želji.

 

Narukvice Cruciani su modnom svijetu predstavljene prije samo dvije godine i od tada su postale iznimno popularne. Nose ih brojni poznati u privatnim i javnim prigodama te njima izražavaju svoje poruke ili raspoloženja. Među obožavateljima su Charlize Theron, Bar Rafaeli, Dita von Teese, Paris Hilton, te popularni pjevač PSY.  

Ovaj modni brend je u Hrvatskoj od nedavno dostupan putem Zlatarne Celje u čijim poslovnicama možete potražiti svoje omiljene boje i simbole Cruciani narukvica.  


 

 

 

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija