Događanja

Maline za djecu leptire

 
Humanitarna prodaja malina za djecu leptire
 
Debra Hrvatska, društvo za pomoć oboljelima od bulozne epidermolize, u suradnji s Fragariom otvara sezonu malina humanitarnom prodajom tog slatkog ljetnog voća pod nazivom Maline za djecu leptire  kako bi prikupila sredstva za pomoć svojim članovima i njihovim obiteljima te osigurala adekvatnu zdravstvenu zaštitu.
 
Svi zainteresirani mogu danas od 6 sati kupiti mjerice malina te svakom kupnjom donirati 1 kunu za djecu leptire i to na sljedećim lokacijama u Zagrebu:
-       Trg kralja Tomislava
-       Petrinjska ulica (kod Jurišićeve ulice)
-       križanje Maksimirske ceste i Ulice Dragutina Domjanića (u blizini Kvaternikovog trga)
-       okretište tramvaja na Črnomercu
 
Simbolična je veza između malina i djece leptira – s obzirom na to da je malina izrazito osjetljivo voće koje zahtjeva posebnu pažnju tijekom cijelog ciklusa, svojom prirodom podsjeća na osjetljivost djece leptira koje i najmanji dodir može ozlijediti. Tako ovom akcijom Debra i Fragaria podsjećaju na probleme djece leptira. Osim ove akcije, u tijeku je i akcija Majica jedna donacije vrijedna tijekom koje svi zainteresirani (i tvrtke i pojedinci) mogu naručiti majice iz akcije i tako pomoći djeci leptirima. 
 
 
 
 
 
 
 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija