OGLEDALO

Magic Well

Magic Well je prvi 30-minutni fitness studio za žene u Hrvatskoj s individualnim programom s osobnim savjetovanjem.

30 minuta vježbe za snagu i izdržljivost

Magic Well trening je koncipiran za žene svih starosnih dobi koje uz malo napora žele postići vidljive rezultate. Koncept je baziran na 30-minutnom treningu i idealna je kombinacija treninga snage i izdržljivosti. Aktivira sve najvažnije grupe mišića u najkraćem vremenu. Omogućava sagorijevanje masnoća, izgradnju mišića te zdravo mršavljenje s dugotrajnim rezultatima. Povećava gustoću kostiju te služi kao prevencija i dopuna liječenju osteoporoze. Smanjuje se postotak masnoće u tijelu, zateže se muskulatura, stabiliziraju kralježnica i zglobovi. Poboljšava kondiciju i cirkulaciju i pomaže kod izdržavanja i suočavanja sa stresom. Posebnost Magic Well treninga su sprave i aerobne stanice koje su posebno izgrađene i prilagođene ženskom tijelu, blage su za zglobove i nema opasnosti od povreda za razliku od uobičajenih sprava i stepera sa kojima su se žene susretale do sada.
U Magic Wellu vježbate pod kontinuiranim nadzorom  osobne trenerice u ugodnoj atmosferi, a prije prvog treninga, koji se individualno provodi sa svakom ženom, obavlja se besplatna analiza figure i objašnjava kompletan program a tek se potom osmisli cijeli trening prilagođen svakoj ženi posebno, prema njezinim mogućnostima. Svaka žena, neovisno o svojoj kondiciji i formi može trenirati u Magic Wellu. Idealno je za sve prezaposlene žene jer štedi na vremenu, a za starije žene koje gube mišićnu masu zbog manjka pokretljivosti ovaj trening omogućava  sigurno vježbanje bez straha od ozljeda. Kroz povećanje mišićne mase prilikom treninga također se ubrzava i metabolizam.


Vesela atmosfera, razgovori i dobar osjećaj podrške, tipični su za Magic Well a sve to kroz fitness program koji je zabavan, brz, siguran i učinkovit!


 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija