OGLEDALO

LPG metoda - prevrat u anticelulitnim tretmanima

Od sada u borbi protiv celulita možete računati na još jedno, do sada najjače, oružje – LPG!

LPG je uređaj nove generacije koji radi na principu mehanostimulacije. Mehanostimulacija je mehanička stimulacija na površini kože koja šalje signale duboko u stanice kako bi se isprovocirao fiziološki odgovor (npr. aktiviranje proizvodnje kolagena i elastina ili otpuštanje masti iz adipocita).
Dok pažljivo odabrana dijeta može pomagati u održavanju optimalne težine, LPG će svojim djelovanjem učinkovito odstraniti celulit i oblikovati vaše tijelo. Povećavajući lokalnu mikrocirkulaciju, LPG metoda vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože. Ova potkožna gimnastika pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad, a kao rezultat dobivamo vitko tijelo lijepih obrisa i nježniju, gipkiju kožu.


Tretman LPG-om je opuštajuć i umirujuć, a za optimalne rezultate preporučuju se dva tretmana tjedno. Trajanje jednog tretmana je između 35 i 50 minuta. Broj potrebnih tretmana se naravno određuje  individualno i ovisi o količini celulita i masnog tkiva.

Silueta Studio, centar za ljepotu i zdravlje, koji  pruža tretmane ljepote vrhunske kvalitete od 2007. godine, te stalno upotpunjava svoju ponudu najnovijim tretmanima u skladu sa svjetskim trendovima od nedavno ima u ponudi  i Med Contour, trenutno najuspješniji aparat za uklanjanje masnih stanica iz organizma, poznat i kao „liposukcija bez noža“.

Studio se nalazi na adresi Gredice 98 u neposrednoj blizini Jarunskog jezera.

 


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija