Dobar odabir

Ljeto uz Ženska posla

Drage naše,

Ovo ljeto već je sad poprilično varljivo, ali ono u što se možete pouzdati su vaša Ženska posla – upravo je izašao naš ljetni dvobroj koji donosi hrpu zanimljiv, zabavnih i pametnih sadržaja – pa birajte! I, da – u dvobroju je i novi antiljubić! 

Kao što i po naslovnici možete zaključiti naš lajtmotiv je, a što bi drugo – more! Čak i naši glavni intervjui vezani su uz njega – s Mani Gotovac razgovarali smo povodom novog programa Dubrovačkih ljetnih igara u čijem je umjetničkom timu ove godine, a pod intendanskom palicom Krešimira Dolenčića. Stari morski vuk, najdraži Oliver (samo je jedan Oliver) priča nam o novom albumu, nekim dragim iskustvima i što ga veže uz more.

Pripremili smo vam i obilje zanimljivih tema – feng shui, ayurveda, biorezonanca, samo su neke od njih! Jeste li znali da u Seulu postoji cijeli muzej posvećen ženskim torbicama? Sad ga imate priliku i 'posjetiti', barem dok ne otputujete u Aziju i uživati u ekskluzivnim it-komadima, nekad i danas...

Razgovarali smo i s jednom od najmoćnijih žena Hrvatske, iako Vesna Trnokop Tantra, potpredsjednica HGK sebe takvom ne vidi i (osobnu) ekologiju predstavlja dm, točnije Gordana Picek, između ostalog i voditeljica marketinga i odnosa s javnošću.

Ljeti obično imamo malo više vremena za sebe, pa govorimo o intimnoj njezi, donosimo specijal o kremama za sunčanje, ali i svu raskoš boja i mirisa palete ljetnih parfema. Moda je pak bogatija nego ikad – uz čak tri modna izloga, za tri različita stila za plažu i oko nje, donosimo vam dašak svjetskog glamura sa Chanelove Cruise kolekcije u Singapuru, i domaćeg, s predivnog Zlatnog rata u Bolu na Braču gdje je i ove godine održanPerwoll FASHION.HR Cruise. Naravno, tu je i obavezna reportaža Nenada Korkuta koji je 'razotkrio' majstora seksi izgleda Toma Forda.

Tu su i naše stalne kolumnistice sjetno-dirljiva Julijana Matanović, nostalgično-vrckava Viki Vekslić i šašavo-bockava Rosie Kugli, kao i kolumnisti Zoran Pongrašić koji se sređuje za plažu, i Zoran Happ kojega za to ni najmanje nije briga... E pa, ako vas ni to nije zaintrigiralo, znajte da vam i ovog ljeta darujemo ANTILJUBIĆ koji će ponovo dokazati da mi žene znamo što hoćemo, i da to što hoćemo i možemo i znamo dobiti. A uz sve to se možemo i dobro nasmijati!

Ugodno vam čitanje i lijepo vam dugo toplo ljeto uz vaša

Ženska posla

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija