OGLEDALO

LAURA KOZMETIKA

LAURA KOZMETIKA predstavlja tri svoja proizvoda od kojih je svaki nerazdvojni prijatelj žene koja želi biti njegovana, uljepšana i mirisna. Poznajete li ženu koja takva ne želi biti?!


Za njegu tijela Laura kozmetika preporučuje PALMER ́S mirisni maslac za tijelo s Cocoa Butter formulom. Čisti prirodni kakao maslac namijenjen je za njegu suhe i jako suhe kože, jer je u kombinaciji s regenerativnim vitaminom E i ureom njeguje i duboko hidratizira. Istodobno ju čini svilenkastom i mekanom te joj daje jednolik, sjajan ton, ublažavajući pritom ožiljke i tragove na koži.

Duboki pogledi postaju još dublji, a lijepe oči postaju još ljepšima kada su uokvirene dobrom maskarom! RIMMEL DAY 2 NIGHT maskara je prilagodljiva maskara kojom se postiže veći volumen i dužina trepavica. Pametna četkica omogućuje dvije mogućnosti za dva glamurozna izgleda u jednoj maskari.
LENGTH OKRET  preporučuje se za postizanje dnevnog izgleda sa 3 x više volumena i njime se postiže efekt znatnog produljenja trepavica
VOLUME OKRET  preporučuje se za nezaboravan i provokativan izgled sa 10 x više volumena i njime se postiže  glamurozan izgled i efekt lažnih trepavica.
Proizvod je oftamološki testiran.CLOSER je jedinstven miris koji kreira neku vrstu intimne aure, a ujedno je potpuno neodoljiv suprotnom spolu. To je nakon linija Halle i Reveal treći parfem kojeg je lansirala Halle Berry uz pomoć stručnjaka.
Parfimer Jacques Cavallier u ovoj kompoziciji kombinira neobične suprotnosti senzualnih ženstvenih nota i klasičnih muževnih fougere akorda. Rezultat je moderni ženski parfem cvjetno – drvenaste note. Parfem se otvara  divljom malinom i vodenim ljiljanom. Srce uključuje mimozu, omiljeni cvijet glumice, zajedno sa ljubičicom, cedrom i fougere akordom. Bazu mirisa tvore vanilija, mahagonij, kašmir i mošus.
Pakiranje je dizajnirala  Jane Tarallo kojoj je ideja da krive linije na bočici i pakiranju simboliziraju mušku i žensku siluetu.

-


 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija