KUTURNI SVAŠTERAJ

Knjižarsko-galerijski centar V.B.Z:"Fadil Hadžić" predstavio novi programski ciklus Tribina

 

Na press konferenciji pod nazivomSrijedom obavezno, a ostalim danima ponekad“ u novom knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z:"Fadil Hadžić", predstavljen je novi programski ciklus tribina koje će se u tom centru održavati.

Branimir Pofuk, Boris Veličan, Mima Simić i Vojo Šiljak, na pressici su  imali zadatak predstaviti svoje ideje i planove vezane za tribine koje će voditi.

Branimir Pofuk predstavio je svoju tribinu pod nazivom "Večernji intervju Branimira Pofuka" u kojoj će intervjuirati aktualne osobe iz kulturnog života Hrvatske i regije, te je kao sljedećeg gosta najavio dirigenta Vladimira Kranjčevića.

Boris Veličan na svojoj tribini "Kroz svijet putovanja vodi vas Boris Veličan" ugošćavat će najodvažnije hrvatske putnike, a sljedeća će mu u goste doputovati Dvina Meler.

Vojo Šiljak, legendarni radijski i tv voditelj, našalio se s nazivom svoje tribine "S Vojom na šiljku" i obećao atraktivne gošće i goste, a prvu je u goste pozvao Jelenu Veljaču.

Mima Simić obećala je kako će njezina tribina "U sridu s..." biti najzabavnija te da će se truditi uvijek pozvati jednog poznatijeg i jednog manje poznatog gosta ne bi li tako spojila ljude iz naizgled nespojivih područja.

Tribine će se održavati svake srijede u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. "Fadil Hadžić" u Ilici 13.

Jedna od glavnih namjera ovog centra je ponuditi mjesto u centru Zagreba koje će odgovoriti na kulturno-intelektualne potrebe što šireg sloja društva.

Upravo zato je program raznorodan i prilagođen publikama različite dobi, ali uvijek s naglaskom na kvaliteti sadržaja.

 


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija