AVANTURISTICA

Južnoafrička Republika

Feel like a King in a Zulu Kingdom, u pokrajini KwaZulu Natal

U organizaciji međunarodne tvrtke TCME touristic concept marketing & events international održan je B2B event sa glavnom temom Južnoafrička Republika, pokrajina KwaZulu Natal.

Predstavnik Turističke zajednice KwaZulu Natal predstavio je samu destinaciju, a putnička agencija partner Da,da,da kao i partnerska avio kompanija Lufthansa u svom su dijelu prezentacije istaknuli vlastite produkte koji su usko vezani uz turističku djelatnost povezanu sa Južnoafričkom Republikom. 

Cilj događaja je razvijanje međunarodne suradnje između hrvatskih i južnoafričkih turističkih subjekata, a sami sudionici su se pobliže upoznati s ovom dalekom destinacijom, te s običajima i kulturom Južnoafričke Republike. Događaju je prisustvovao i počasni konzul Južnoafričke Republike, gospodin Branko Mikša.

KwaZulu Natal područje je poznato kao domovina plemena Zulu. Regija je bogata prekrasnim prirodnim ljepotama i raznolikošću, kulturnim bogatstvima, avanturama i misterijama.

Sunčana suptropska klima, raznolike aktivnosti kao i izvrsna prometna i smještajna infrastruktura, zajedno sa toplom i srdačnom gostoljubivošću čini ovu destinaciju Južne Afrike domaćom vodećom destinacijom izuzetno popularnom među posjetiteljima diljem kontinentalne Afrike te rastućom destinacijom na “must-see, must-do” listama pronicljivih putnika.

Za više informacija posjetite www.zulu.org.za 

Njemačka aviokompanija Lufthansa, dva najveća Južnoafrička grada, Cape Town i Johannesburg, povezuje sa hrvatskom prijestolnicom, preko Frankfurta ili Muenchena, na dnevnoj bazi. Na ruti za Johannesburg leti najveći putnički zrakoplov Airbus A380, dok na ruti za Cape Town, od sljedeće godine, putnici mogu uživati u novoj Poslovnoj klasi. Do Durbana se moze stići preko Johannesburga i Cape Towna sa Lufthansinim partnerom South African Airlinesom.

Putovanje traje oko 13.5 sati. Ponudu letova po promotivnim cijenama možete pronaći na www.lufthansa.com

Putnička agencija Da,da,da posreduje u kreiranju povoljnih individualnih putovanja za sve destinacije svijeta pa tako i za Južnu Afriku. Svojim putnicima pružaju sljedeće usluge: povoljne avio karte za sve destinacije svijeta, smještaj svih kategorija, putno zdravstveno osiguranje, savjete prije i za vrijeme putovanja, aranžmane u manjim grupama od individualnih, obiteljskih, poslovnih do avanturističkih, ponude bračnih putovanja, rent-a-car u inozemstvu, izlete u inozemstvu. Više na: www.dadada.hr .

Događaj je bilo moguće popratiti uživo putem live streaminga http://streaming.hr/tcme koji omogućuje video servis Streaming.hr, a video je i dalje dostupan na istom linku http://streaming.hr/tcme .KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija