Događanja

Izložba Straight to r'n'r

 
Karlovac je bio izvrstan domaćin izložbe STRAIGHT TO R’N'R, no TOUR se nastavlja. Prije “morskih” ljetnih destinacija, Zagreb se nakon punih šest mjeseci ponovo uželio ove izložbe – za sve Zagrepčane koji su u prosincu propustili priliku da izložbu STRAIGHT TO R’N'R /OBJEKTIVOM U ROCK’N'ROLL vide u Zagrebu – evo im nove prilike!
 
Konceptualna izložba koncertnih fotografa Anastazije Vržina i Željka Jelenskoga vratila se nakratko u Zagreb i to u sami centar grada na “špici” br. 2, gornjogradskoj žili kucavici društvenog života Zagreba -  u Cafe Melin ( Kožarska 19).
 
Izložba će u “Melin” Cafeu biti otvorena sve do 15. lipnja nakon čega će malo na godišnji odmor -  ali samo do početka Terraneo festivala u Šibeniku kada se seli u Galeriju Gradske knjižnice!  Izložba je prodajnog karaktera – fotografije se mogu kupiti kupiti po cijeni od 900 kn/set (set – dvije slike jednog izvođača od oba autora).
 
Kolekcija STRAIGHT TO R’N'R sadrži setove: svaki po dvije fotografije jednog izvođača s istog koncerta od oba autora (Jelenskove u crno bijelog tehnici, a od Vržine u koloru), 20 velikih glazbenih zvijezda: Arcade Fire, Billy Idol, Darko Rundek, Deathstars, Iggy Pop, Jon Bon Jovi, Joe Cocker, Lenny Kravitz, Parni Valjak, Roger Waters, Richie Sambora (Bon Jovi), Santana, Sade, Shakira, Skin (Skunk Anansie), Massimo, The Bambi Molesters i Tarja Turunen (ex-Nightwish).
 
STRAIGHT TO R’N'R” TOUR:
ZAGREB – 8.6. – 15.6. Cafe “Melin” Kožarska 19/Tkalčićeva
ŠIBENIK  -   6.8.-13.8. Galerija Gradske knjižnice
PAG, Povljana – 14.8.-5.9. Cafe-galerija “Vagabundo”
SISAK – 7.9.-28.9. Galerija Siscia Obscura
SAMOBOR  -  26.10. – 26.11. Gradska knjižnica Samobor
ZAGREB  – siječanj 2013.  Knjižnica Prečko – završetak turneje

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija