Događanja

Izlazi novi broj časopisa Ženska posla

 
 
 
Drage naše čitateljice!
 
Sutra je petak – službeni početak vikenda i konačno – sunce! A sunce nek vam svane i kad na kioscima ugledate novi broj vašeg omiljenog časopisa!
Na naslovnici vas  čeka najduhovitija darkerica Rujana Jeger, koja otkriva zašto već godinama 'hoda po rubu', oštra na jeziku gotovo kao i na peru...
Ne manje važan u ovom nam je broju i intervju s velikom Anom Žube, nepravedno zapostavljenom, ali ne i zaboravljenom kraljicom ljubića i ženske štampe – o ženama, uređivačkoj politici u Vjesniku, ženskom tisku, ljubavi i životu...pravo nadahnuće!
Zatim smo razgovarali sa Zdenkom Mišurom, ravnateljicom Gradskog kazališta lutaka Split, hrabrom ženom koja vjeruje podjednako i u kulturu i u djecu, u rad i u kreativnost.
Saznajte sve o kupaćim kostimima i kupačicama koje su ih nosile – otkad smo se prvi put skinule u javnosti ( doduše u kostime dugih rukava i nogavica) do današnje ponude u trgovinama.
 
Pripremite se s nama za London – saznajte kako odvesti klinca u London tako da se odlično zabavi a i da vi uživate...a u Školi stila pročitajte što je taj famozni 'engleski stil'.
Kad smo već kod putovanja razgovarali smo sa svjetskim putnikom, fotoreporterom i putopiscem Davorom Rostuharom u povodu izlaska njegove nove knjige Degustacija slobode koja pokušava demistificirati putovanje, ali u isto vrijeme vas nadahnuti da na njega krenete.
 
Tu je, uz kavu, opet predivan tekst Julijane Matanović koji će dirnuti u srce sve koji su ikada imali neku tajnu ljubav, a za dobro raspoloženje nakon toga će se pobrinuti Zoran Happ koji vam je pripremio pravu gurmansku peripetiju. Zoran Pongrašić pak razmatra tko je zapravo bog (barem u kući...), a Viki se... joooj!.. depilira.
 
Ima tu još puno toga, ali umjesto da 'skrolate' na kompu, radije se zavalite u naslonjač i – uživajte!
 
I naravno, ne zaboravite nam pisati: što vam se sviđa, a što ne, što biste željele pročitati, što su vaša Ženska posla!?
 

Vaša redakcija 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija