Nema slike

Događanja

I JA ŽELIM ZNATI

Hrvatska druga za kreativni razvoj i zaštitu prava (na)gluhih osoba Videatur izradila je zanimljiv, lijep i edukativan kalendar za 2013. godinu „I ja želim znati“

Tijekom godine veliki broj naših modnih dizajnera, među kojima su bili Boudoir, I-gle, Hippy Garden, Matija Vuica, ENVy Room, Zoran Mrvoš, Katarina Džale, Ivan Ledenko i dr., uključilo se u snimanje kalendara tako da su posudili modne kreacije prekrasnim (na)gluhim djevojkama iz udruge Videatur. Cilj je pomoći (na)gluhoj osobi/studentu na način da se prodajom kalendara prikupe određena sredstva koja bi se koristila za financiranje daktilografskih usluga koja su potrebna za njihovo visoko obrazovanje i Sms Sos Službe koja će na zahtjev (na)gluhih osoba obavljati telefonske pozive umjesto njih.
Snimanje kalendara održano je u Hotelu Esplanade, Hotelu Westin i raznim lokacijama u Zagrebu, a odradili su ga pravi profesionalci što je samo dodatna potvrda kvalitete projekta. Najviše su se istakli sjajan fotograf Tomislav Može, vizažistica Zdenka Mihelj i Eva’s frizerski studio, a  predsjednik Josipović još jednom je prepoznao kvalitetan i koristan projekt i podržao akciju.
Odabirom kalendara kao poklona sigurno nećete pogriješiti, a ujedno ćete učiniti dobro djelo kojim ćete pomoći (na)gluhim osobama/studentima u podizanju kvalitete njihovog života.
Kalendar ima 14 listova dimenzija 21x21 cm i edukativnog je karaktera, naime umjesto brojeva nalaze se brojevi na hrvatskom znakovnom jeziku s tablicom tumačenja. Dizajn potpisuje nagluha magistrica grafike. Cijena kalendara je 80 kn.


Više informacija i detalja možete pratiti na facebook stranici


Kalendari se mogu kupiti narudžbom na istoj stranici i na izložbi koja se otvara 02.siječnja 2013 u 20 h na Trgu narodne zaštite 2 u Zagrebu. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati izložbi a želite doprinijeti akciji, možete putem žiro računa Erste&Steiermarkische Bank d.d. 2402006-1100471234.

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija