Nema slike

Događanja

Humanitarno modno događanje ŽENE ZA ŽENE

„Žene za žene“ humanitarni projekt koji su pokrenule uspješne, poznate i javno eksponirane žene u Hrvatskoj održat će se u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade Zagreb u srijedu, 28. studenoga 2012. godine. 

Humanitarni projekt  „Žene za Žene“  zamišljen je kao prigoda na kojoj će uspješne i poznate žene svojim iskorakom u svijet mode pridonijeti sakupljanju sredstava neophodnih za pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima. 

U Hrvatskoj je ukupno 188.000 samohranih roditelja, od čega je 156.000 majki sa djecom i 32.000 očeva sa djecom. Svaka peta obitelj u Hrvatskoj je obitelj o kojoj skrbi samohrani roditelj. 

Prikupljena sredstava donirati će se  programu samohrani roditelji udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava. 

U sklopu  humanitarnog  modnog događanja održati će se modna revija na kojoj će se predstaviti talijanski modni brandovi: CLIPS, BEATRICE b, VOLPATO i ERMANNO SCERVINO, a reviji će prisustvovati vlasnici i predstavnici spomenutih modnih kuća. Reviju će nositi najpoznatije zagrebačke manekenke i uspješne poslovne žene. Nakon revije moći ćete uživati u koktelu i bogatoj tomboli čiji je prihod namijenjen ovoj humanitarnoj akciji. 

U ovaj projekt uključili su se kao medijski pokrovitelji i sponzori Hotel The Regent Esplanade Zagreb, PerVoi boutiques, Business Media Group, Medijska mreža,  Auto kuca "Baotić", Reforma,  Lavazza, Decleor i Frizerski studio LeaGT.

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija