Događanja

Gibonni u Ritmu Europe

Ovogodišnji, treći po redu koncert „Ritam Europe“ posjetiteljima donosi pravu glazbenu poslasticu, nastup jednog od najpoznatijih izvođača u Hrvatskoj – Gibonnija!

Gibonni će nakon dužeg vremena nastupiti u Zagrebu i na "Ritmu Europe 3" predstaviti novi album na engleskom jeziku „20th Century Man". Gibonniu će se na stageu pridružiti i London Community Gospel Choir koji je sudjelovao i na snimanju albuma.

Koncert će se održati u petak, 10. svibnja, na zagrebačkom Bundeku s početkom u 20h, a osim Gibonnia, na koncertu će nastupiti i bendovi Belfast Food i Kopito.

 

U sklopu europske turneje, Gibonni je nedavno u Budimpešti i Pragu gostovao na koncertu Micka Hucknalla, bivšeg pjevača grupe Simply Red. Plod je to dugogodišnje Gibonnijeve suradnje s producentom benda Simply Red, Andiem Wrightom. Publika je na spomenutim koncertima bila oduševljena glazbom ovog hrvatskog izvođača, što potvrđuje da je Gibonni zasluženo uvršten na listu L.A. Timesa 15 najboljih glazbenika iz cijelog svijeta koji još nisu međunarodno poznati, iako svojom kvalitetom to zaslužuju biti.

Ovogodišnje izdanje koncerta „Ritam Europe 3“ posebno je jer se održava u sklopu obilježavanja posljednjeg Europskog tjedna prije samog pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Delegacija Europske unije odlučila je stoga građanima pokloniti ovu glazbenu poslasticu. Posjetitelje koncerta očekuje i nagradna igra kojom će moći osvojiti putovanje u Bruxelles početkom srpnja 2013. Medijski pokrovitelji koncerta su Antena Zagreb, Net.hr i Totalni FM.

 

Ulaz za posjetitelje je slobodan. (Koncert se u slučaju kiše odgađa na nedjelju, 12. svibnja.)

Više na www.ritam-europe.com.hr i stranicama Delegacije.


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija