Gurmanica

Gazpacho od jagoda

Budući da je sezona jagoda, a Picasso je volio smjele boje i neobične kombinacije, ovo je idealno 'španjolsko' jelo u hrvatskoj verziji: 

Sastojci

1 kg jagoda

žlica maslinovog ulja

2 žlice limunovog soka

prstohvat papra

listovi svježeg bosiljka i timijana

Priprema

Izmiksajte u blenderu jagode u gusti sok, dodajte limun, maslinovo ulje i papar. Po ukusu možete dodati i malo krupne morske soli. na kraju sve ukrasite svježim listovima bosiljka i timijana i poslužite u visokoj čaši. 

I pričekajte da živa u termometru prijeđe 24 stupnjeva Celzijusa...

 

Vesna Radonić

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija