Dobar odabir

Festival dobrog stila powered by Bipa

Kraj studenog rezerviran je za premijerno izdanje Festivala dobrog stila powered by Bipa koji će se ove godine po prvi puta održati u zagrebačkom City Center one East. Najnoviji projekt po prvi će puta na jednom mjestu okupiti najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Tim povodom snimljena je i najavna kampanja u kojoj su glavni akteri popularni mladi glumci Stjepan Perić i Monika Mihajlović koji su ujedno preuzeli i uloge ambasadora festivala.

''Uživala sam na snimanju koje je zaista vrhunski odrađeno i s kojim sam se predstavila u ulozi ambasadorice Festivala dobrog stila što mi je posebno zadovoljstvo. Stil doživljavam kao priliku da se svakodnevno izrazim na neki svoj način, a u cijeloj priči najvažnije mi je da se osjećam dobro.'' – izjavila je mlada glumačka zvijezda Monika Mihajlović.

S Monikom se složio i miljenik nježnijeg spola, kolega glumac Stjepan Perić koji je dodao – ''Smatram da stil predstavlja bitnu odrednicu vlastite osobnosti koja na neki način iskazuje i sam stav pojedinca. Drago mi je što sam se našao u ulozi ambasadora ovog velikog novog projekta i jako se veselim samom festivalu.''

Festival dobrog stila powered by Bipa održat će se od 30. studenog do 1. prosinca u prostoru City Center one East gdje će svi ljubitelji doznati sve o najnovijim trendovima iz područja njege tijela, lica i kose, imati priliku čuti savjete stručnjaka make upa i poznatih stilista te uživati u bogatom programu, koncertima, modnim revijama, ali i besplatnom šminkanju, frizuri, njezi noktiju, lica i tijela.

 
Pripremile: Vlatka Vužić/ Dora Toljan za Festival dobrog stila
Fotografije: Goran Matijašec
 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija