Događanja

dm beauty academy radionica by Saša Joković

u sklopu dm-ove kampanje „Lijepa, ako to želim!“ 

„Nagradnom igrom u sklopu kampanje „Lijepa, ako to želim!“ dm je vjernim fanovima želio osigurati savjete vrhunskog stručnjaka i nagraditi njihovu vjernost. Saša Joković i polaznice radionice koristili su se šminkom dm-ove robne marke ALVERDE, koja je ove godine osvojila nagradu „Green BrandGermany“ zahvaljujući tome što ALVERDE  proizvodi ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, kao ni sintetičke mirise, bojila i konzervanse.  

Saša Joković otkrio je dobitnicama dm-ove nagradne igre osnove make-upa. Na početku radionice dm beautyacademy, službeni vizažist Chanela za srednju Europu naglasio je da je frontalno svjetlo ključno pri šminkanju jer se efekt šminke tako najbolje vidi. 

U prvom dijelu radionice dm beautyacademydobitnice su dobile teoretsku podlogu, koju su kasnije upotrijebile šminkajući jedna drugu uz nadzor i stručno vodstvo Saše Jokovića. 

„Pri šminkanju se najviše griješi u nanošenju pudera jer se često preskaču koraci koji su jako bitni. Na primjer, fiksiranje tekućeg pudera puderom u prahu je jako važno jer inače tekući puder nakon nekog vremena uđe u bore i skine se“, rekao je Saša. 

„Zapamtite pravilo: suho na suho, mokro na mokro. Kada jednom na tekući puder nanesete puder u prahu ili fiksirate podlogu, više ne smijete nanositi nikakvu mokru šminku jer tada nastaju mrlje“, savjetovao je Saša. 

Naglasio je da svaka kozmetička torbica mora sadržavati korektor, puder u prahu, rumenilo i maskaru jer se s tim sadržajem može brzo napraviti nešto dobro i efektno, a za dobar zimski look Saša preporučuje ružičasta, svježija rumenila koja se nanose od vrha jagodica prema uhu. 

Po završetku radionice, nakon nekoliko sati vježbe uz pomoć ALVERDE  šminke i savjeta Saše Jokovića, dobitnicama su podijeljene diplome za uspješno položeni make-up tečaj jednog od najpoznatijih hrvatskih vizažista. 

Zadovoljne dobitnice nagrađene su i dm – ovim poklon paketima koji su uključivali i proizvode marke ALVERDE  koja je 2010. po drugi put proglašena jednom od tri ekološki najodrživije marke u Njemačkoj, a u proljeće 2012. ovjenčana je i nagradom NAWI za ekološki održivo gospodarenje. 

Posebno zadovoljna bila je i članica naše redakcije koja je uz ugodno druženje sa dm timom, kao dodanu vrijednost dobila i neočekivan poklon – makeupby Saša Joković i tim! Red je da tim i predstavimo jer Sašine asistentice – Ivana Zečević i Dajana Pajkić su velike profesionalke, prave majstorice od zanata i velika podrška i pomoć Saši na svim projektima koje preuzima.

 

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija