Događanja

DANI LJEPOTE – vaš najbolji početak proljeća!

Dani ljepote - međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone  održat će se od 1. do 3. ožujka 2013. na Zagrebačkom velesajmu!
Ljubiteljice šminkanja, friziranja, nail dizajna, uljepšavanja,  početnici i profesionalci  doći će na svoje, okupljeni na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem – doživjeti ljepotu. 

Posljednji trend "manje je više" tek je jedna od mnoštva zvjezdica na zvjezdanom nebu ideala ljepote koju danas postižemo prihvaćajući savjete i iskustva znalaca  uz primjenu vrhunske i svima dostupne ponude.

Anti-aging industrija žestoko grabi naprijed! Tradicionalne metode uklanjanja znakova starenja razvile su se do minucioznih kozmetičkih postupaka namijenjenih klijenticama mlađima od 25 godina.

Kultura življenja 21. stoljeća dokaz je neminovnog nadopunjavanja zdravlja i ljepote duha i tijela, a industrija ljepote mudro formira moderne trendove i proširuje vidike korisnika te daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Na Danima ljepote očekuju vas zanimljiva natjecanja, prezentacije, edukativna predavanja, savjetovališta…

Članovi Sekcije kozmetičara Udruženja Obrtnika Grada Zagreba i zagrebačke županije, svoj kreativni rad i umijeće šminkanja pokazat će na natjecanju 5. ZLATNI RUŽ na temu: Karneval.

Učenici hrvatskih srednjih škola natjecat će se na zadanu temu: Ljepota Orijenta, a za titulu najboljeg nail artista u 2013. godini, natjecati će se profesionalci u čak 8 kategorija.

Po prvi put organizira se i Međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica!  

 

NOVO NA DANIMA LJEPOTE

PIERCING

Edukatorica i piercing artistica, najnježnija piercing ruka Zagreba uputit će vas u tajne uljepšavanja piercingom i potencijalnim opasnostima nestručno napravljenih tjelesnih modifikacija  na edukativnom predavanju: Što sve trebate znati o piercingu.

TEČAJ ŠMINKANJA
Bahlen Beauty distribution i Zagrebački velesajam organiziraju radionicu


MALA ŠKOLA ŠMINKANJA u kojoj ćete savladati osnove tehnika šminkanja korištenjem mineralne kozmetike svjetskih brendova Youngblood, GloMinerals i Nilens Jord ,  uz profesionalno vodstvo Maje Renić , make up artisitce.

Naučite još:

●kako pripremiti podlogu za make up

●kako izabrati make up prema tipu kože, boji lica i očiju

●kako se našminkati za različite prigode

POP UP STORE – kutić za nakit 

U POP UP TRGOVINI  izaberite nešto iz bogatog asortimana modnog nakita i accessoriese-a domaćih dizajnera .

 

SVAKODNEVNO I BESPLATNO:  AKCIJE, POPUSTI, NAGRADE

- savjetovalište o snazi pčelinjih proizvoda u prehrani i kozmetici
- masaže i promocije novih proizvoda
- kozmetički tretmani učenika-kozmetičara; šminkanje, njega  ruku i lica, parafinske
 kupke, uređivanje noktiju i stiliziranje obrva
- akcijska prodaja kozmetičkih proizvoda
- atraktivni  fond nagrada za posjetitelje

Saznajte, doživite i iskusite ljepotu na jednom mjestu -  Zagrebačkom velesajmu i ne propustite rezervirati  1. vikend u ožujku za Dane ljepote.

 

Više detalja na: www.zv.hr

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija