Događanja

ČOKOHOLIČARI OPREZ –najslađi festival ponovno se vraća u Zagreb

2. Festival čokolade Zagreb Chocofest ponovno dolazi u Zagreb od 9.-14.veljače 2013. na Trg bana Jelačića!
Nakon fenomenalnog uspjeha 1. Zagreb Chocofesta koji je okupio više od 300.000 posjetitelja i proizvođače iz pet zemalja, najbolji domaći i svjetski proizvođači čokolade ponovno će prezentirati svoju ljubav i vještinu u izradi čokolade! 

Na Trgu bana Jelačića, od 9. do 14. veljače 2013. posjetitelji će moći vidjeti kako se izrađuje čokolada, degustirati i kupiti proizvode od čokolade, igrati se čokoladom, kuhati, naučiti kako napraviti vlastitu čokoladu kod kuće, sudjelovati u prezentacijama, radionicama, uživati u vrhunskim čokoladnim delicijama koje pripremaju najbolji hrvatski Chefovi, uživo pratiti nastanak umjetničkih djela od čokolade u izvedbi studenata ALU iz Zagreba, a bit će organizirana i humanitarna akcija.

Festival čokolade pruža priliku proizvođačima i ljubiteljima čokolade da se izravno povežu u jednoj slatkoj, dražesnoj i svima bliskoj priči - priči o čokoladi. Ona je jezik koji razumiju svi, bez obzira na dob, spol, rasu, religiju, podrijetlo.... Ona je hrana, lijek, afrodizijak, umjetnost, industrija, užitak, ovisnost, opsesija ... Ukratko, čokolada je ljubav!

Ova slatka manifestacija održava se i ovaj put pod pokroviteljstvom Gradonačelnika g. Milana Bandića, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a u  programu i zabavnim radionicama uživat će sve generacije, od djece do onih najstarijih.
Program događanja na Zagreb Chocofestu pratite na www.zagreb-chocofest.hr i www.facebook.com/ZagrebChocofest

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija