Dobar odabir

Brokula&Ž proslavili prvi rođendan

Hrvatski brend odjeće od organski uzgojenog pamuka Brokula&Ž, obilježio je prvu  godišnjicu izlaska na tržište. Godišnjicu su obilježili pokretanjem web shopa te prvom Brokula&Ž kolekcijom za bebe i djecu s body-jima, kapicama, potkušuljama, gaćicama i majicama. Proširili su i postojeću kolekciju donjeg rublja i majica za odrasle te uveli neke potpuno nove artikle poput kuhinjskih pregača i torbi.

Nika Fleiss & Lana Biondić

Brokulu&Ž su prije godinu dana pokrenuli Bruketa i Žinić u suradnji s tekstilnom tvrtkom Lacuna specijaliziranom za odjeću s posebnim certifikatima i UV zaštitom.

Brokula&Ž odjeća izrađena je od posebno razvijene tkanine, sa sirovinama iz organskog uzgoja, za čiju se proizvodnju, za razliku od konvencionalnog pamuka, ne koriste za ljude i okoliš vrlo štetne kemikalije. Odjeća se osim u Svetom Križu Začretje šiva i u đakovačkom Hemcu, a tvrtka je dobitnica Greenovation nagrade kao najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva.

 

 

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija