OGLEDALO

Borotalco – 100 godina tradicije u njezi kože

Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu. Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju novih proizvoda za njegu kože – liniji dezodoransa s jedinstvenim mirisom za blagotvoran učinak na koži, s prirodnim česticama mikrotalka. 

Borotalco linija dezodoransa objedinjuje četiri vrste proizvoda svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži. 

Borotalco Original Fresh specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Učinkovito djeluje do 24 sata, 0% alkohola, dermatološki testirano. 

Borotalco Invisible, stručnjak je za spriječavanje nastanka žutih mrlja na svjetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. 

Borotalco White s ekskluzivnim mirisom bijelog mošusa, koji nudi osjećaj cjelodnevne čistoće i svježine. 

Borotalco Dry Power pouzdan je i učinkovito djeluje i do 48 sati nakon nanošenja. Posjeduje moć više od 1 milijuna čestica mikrotalka i formulu s brzim upijanjem za suhu kožu.

 

Sve četiri linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani, a nude se u spreju, roll onu ili stiku.

 


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija