Gurmanica

BILLA i kulinarski show

Kulinarski show povodom proslave 10. godišnjice rada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore

 

Povodom proslave 10. godišnjice rada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, BILLA Hrvatska pripremila je specifičan kulinarski show, zahvaljujući kojem je u Hrvatskoj ponovno gostovala svjetska kulinarska zvijezda, Giuseppe Daddio, ujedno i zaštitno lice BILLE.

 

U ulozi glavnog kuhara, Giuseppe Daddio je svim uzvanicima proslave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, pripremao primamljiva i ukusna jela od svježih namirnica iz BILLE.

 

Tako su se prilikom proslave na meniju pronašla jela poput telećih medaljona s pireom od krumpira, tartufima i povrćem, rigatoni s patlidžanom, rajčicom i mozzarellom, rižoto s bijelim tartufom, parmezanom i maslinovim uljem, pečena prasetina sa špinatom, narančom i pinjolima te čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom.

 

Giuseppe Daddio, kuhar koji je u svojoj karijeri do sada kuhao za mnoge svjetske zvijezde, gostovao je u Hrvatskoj prije tri mjeseca kada  je oduševio mnoge Zagrepčane svojim kulinarskim čarolijama prilikom cooking showa koje je BILLA Hrvatska organizirala na nekoliko lokacija u gradu.

 

MSU

BILLA Hrvatska kod kupaca je prepoznata kao sinonim za svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, a u Hrvatskoj trenutno ima 58 supermarketa i oko 1800 zaposlenih, a planovi poslovanja uključuju daljnje investiranje u Hrvatskoj, preuređenja starih te otvorenja novih supermarketa.

 

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora  je tijekom 10 godina uspješnog rada uvijek pružala potporu u poslovanju mnogim subjektima pa tako i BILLI d.o.o. , a ovaj kulinarski show je bio idealan način za zahvaliti joj i ujedno poželjeti još mnogo godina rada i razvoja dosadašnje suradnje.

 

Pripremili: Vlatka Vužić / Akter Public

Fotografije: Akter Public

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija