OGLEDALO

ANTHELIOS XL s termalnom vodom La Roche-Posay

Iako je sunce neophodno za život važno je izlagati se u umjerenim količinama i s odgovarajućim zaštitnim faktorom. Podsjetimo, UV zrake mogu narušiti zdravlje kože, ubrzati starenje kože, izazvati neugodne  reakcije te dugoročno gledajući, uzrokovati rak kože.

Ove godine La Roche-Posay predstavlja novitet u zaštiti tijela od sunca: Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ koje pruža vrlo visoku i fotostabilnu UVA/UVB zaštitu te je primjereno za osjetljivu kožu. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem dok njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana. 

JESTE LI ZNALI DA SE JEDNA OD DVIJU ŽENA ŽALI NA KOŽU OSJETLJIVU NA SUNCE? 

Osjetljivost je širok pojam koji se može manifestirati kroz crvenilo, osjećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, pjege ili svrbež, sve popraćeno izraženim osjećajem neugode. Anthelios XL proizvodi sadrže vrlo visoku UVA i UVB zaštitu za osobe s osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce.

 

ANTHELIOS XL SUHO HRANJIVO ULJE SPF 50+ nudi poboljšanu zaštitu od UVA-zraka (više od europske preporuke) zahvaljujući patentiranom filtriranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s izvorskom termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima u minimalističkoj, dermatološki testiranoj formuli bez parabena. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i kožu sklonu netoleranciji na sunce, poznatoj kao alergija na sunce.

Koža je zaštićena od sunčevih opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica od UV-zraka.

Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem te njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana.

Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ prilagođeno je svim tipovima kože, sadrži ugodan miris te je  vodootporno.

 

PROMJENITE SVOJ ODNOS PREMA SUNCU- ZAŠTITITE SE!

  • Vrlo visoka zaštita: Anthelios suho hranjivo ulje SPF 50+, Anthelios SPF 50+ sprej, Anthelios SPF 50+ baršunasti losion
  • Visoka zaštita: Anthelios W SPF 30 gel
  • Srednja zaštita: Anthelios SPF 20 sprej
  • Komplementarna njega: Posthelios topivi gel

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija