Događanja

2.Dan kreativnog biznisa

Dani kreativnog biznisa posve su drugačiji i originalni poslovni susreti poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati.
14. ožujka u zagrebačkom klubu Sax od 18 do 21 sati (nakon čega slijedi party uz živi bend) očekuje vas novi, još kreativniji i dinamičniji  2.Dan kreativnog biznisa!
Svi će imati prilike čuti tri uspješne poduzetničke priče i uživati u stand up komediji.

Poduzetnici koji će sudionike upoznati sa svojim poslovnim putem, prenijeti iskustva i možda i udijeliti koji koristan savjet su:

Saša Jurković koji više od deset godina obnaša funkciju Direktora portala posao.hr koji je za to vrijeme postao jedan od vodećih portala na tržištu rada te inicijator raznih projekata prepoznatljivih u HR zajednici.
Tomislav Car, direktor je tvrtke Infinum, koja je narasla do 25 zaposlenika u manje od 3 godine. Bave se dizajnom i razvojem softvera, a danas im je oko 50% prihoda od izvoza.
Maja Škrinjar, vlasnica Kasiopeje, male obiteljske firme koja danas ima imanje na 12 hektara nadomak Bjelovara u selu Jabučeta gdje proizvode med, maslinovo ulje, pčelinji vosak, propolis i ljekovito bilje, koje sade ili sakupljaju. Svi Kasiopea proizvodi su napravljeni isključivo od 100% prirodnih materijala.

Zaključivši da hrvatskim poduzetnicima treba smijeha organizator je odlučio atmosferu nabijenu teškim temama iz biznisa razbit stand up komičarskim nastupom.  Stoga sudionike između predavanja očekuju 2 kreativna prijelaza - stand up poslastica.  
Nastupiti će Pedja Bajović koji je otkad zna za sebe, htio biti komičar. Jedan je od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’.

„Kada radimo, radimo intenzivno, a kada tome radu dodamo komediju, glazbu i zanimljivo druženje, svaki posao postaje još kreativniji! Zbog toga se na našim biznis okupljanjima poduzetnici uvijek dobro zabave i nasmiju, a kući odlaze sa idejama i planovima u glavi“ – rekla je organizatorica Martina Kocijan, direktorica agencije Kreativna Vjeverica.

2. Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki, tijekom koje će se sudionici imati prilike umrežiti međusobno, ali i sa svim okupljenim predavačima i organizatorima .

Ne propustite biznis okupljanje, koje će otvoriti sva vaša čula! Ulaznice po simboličnoj cijeni kupite preko stranice http://www.kreativni-biznis.com/2dan.html

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija