PODUZETNA

15. Business cafe – Uspjeti i kod kuće i vani

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, sponzorstvom SBERBANK-e i Vipneta  te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u  četvrtak 4.srpnja 2013. u Matis lounge baru od 18 do 21 h, održat će se 15. Business cafe, povodom ulaska Hrvatske u EU s prigodnom temom – Uspjeti i kod kuće i vani.

Prije ljetne pauze gosti Business Cafea su poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, "kralj pomfrita" Andrija Čolak, suvlasnik Surf and Fries-a i Davor Runje, osnivač agencije DRAP.

Aleksandra će gostima ispričati kako kao dizajnerica sustavno gradi i širi svoj biznis i van granica Hrvatske, koji su joj planovi za njemačko i dr. tržišta, Andrija će otkriti tajnu kako je od "običnih krumpirića" napravio najbrže rastuću hrvatsku franšizu, kako trenutno osvaja Tursku i koja su mu sve tržišta u planu, a Davor Runje čija je agencija DRAP najučinkovitija i najkreativnija u segmentu online kampanja naučit će nas kako kao mali poduzetnici možemo s malo sredstava viralnim marketingom "poharati" cijeli svijet.

Ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se kupiti na https://www.entrio.hr


Goste kao i uvijek, uz kvalitetan networking čekaju i bogate nagrade, od kojih su ovaj puta glavne mobilni telefon HTC Windows Phone 8S, poklon Vipneta i godišnja pretplata na časopis Poslovni savjetnik.

 

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava, međusobne motivacije i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. Održava se više od dvije godine u Zagrebu.

 

Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com


KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija