Događanja

13. Business cafe - Start–up – Tko (uopće) želi biti poduzetnik u Hrvatskoj?

 

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, sponzorstvom SBERBANK-e i Vipneta  te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u četvrtak 21. ožujka 2013. u Matis baru od 18 do 21 h, održat će se 13. Business cafe s temom – Start-up – Tko (uopće) želi biti poduzetnik u Hrvatskoj?

Ovaj je događaj jedinstven po tome što poduzetnici mogu povesti svoju djecu u dobi 10 do 16 godina te što će se jednoj osobi iz publike koja planira ili upravo pokreće vlastiti posao dodijeliti nagrada – paket niza proizvoda i usluga potrebnih za uspješan start u svijet poduzetništva.

Uz predstavnike SBERBANK koji će prezentirati na koji način svojim novim proizvodima i uslugama potiču start-upe i razvoj malog i srednjeg poduzetništva, gosti su:

  • gđa Danijela Čavlović, koja je naglo ostala bez posla, i kao majka dvoje djece, dok je suprug u tom trenutku bio nezaposlen, pokrenula prvi Bed and Breakfast u Zagrebu,  www.studio-kairos.com;
  • 12- godišnja Josephine Ida Zec, koja je osvojila treće mjesto za ŽSEM start-up vikendu pokrenuvši www.animingles.com 
  • te renomirana modna dizajnerica Katarina Džale koja je pokrenula novu liniju sportske odjeće za svjetsko tržište i njezino zaštitno lice poznata pjevačica Ivana Banfić, koja je i sama poduzetnica s novim projektom, kojeg će ovom prilikom predstaviti. 

    Poklon 15 partnera – ključ u ruke za uspješan start

Nakon razgovora s gostima od 18 do 19 h, svi prisutni poduzetnici će se međusobno upoznati i nastaviti druženje u neformalnoj atmosferi, a zahvaljujući nizu partnera i prijatelja Business Cafe-a jednog od sretnih gostiju čeka  BOGATA NAGRADA - sve za početak i ostvarenje njegove/njezine poslovne ideje - individualno savjetovanje - Sam svoj gazda - od ideje do realizacije (Zaokret), usluga otvaranja d.o.o.-a (Org biro), 6 mjeseci besplatnog vođenja knjigovodstva (Knjigovodstveni ured Leko), izrada profesionalnog portreta (Božidar Babić), jedna kombinacija poslovne odjeće (Katarina Džale), usluge savjetovanja za gerila marketing (Kreativna Vjeverica), individualno savjetovanje o osobnom marketingu, prodajnim i prezentacijskim vještinama (Ciceron), izrada korporativne web stranice i logotipa (Manifest media), individualno savjetovanje kako zaposliti i otpustiti ljude (Futura edukacija), godišnja pretplata na časopis Poslovni savjetnik, izrada 200 prvih posjetnica, 500 memoranduma i 200 koverti (tiskara Dugaprint), individualno savjetovanje o osnovama PR-a (Abrakadabra) te jedna kotizaciju za seminar o raznim sitnicama koje obično ne znamo kad krećemo u biznis (Opulento), kao i otvaranje i vođenje žiro računa u SBERBANK i Sony Xperia J mobilni telefon, poklon Vipneta.
 

Ulaznice po cijeni od 50 kn uključuju i kavu/piće dobrodošlice i mogu se nabaviti na  https://www.entrio.hr/event/13-business-cafe-tko-uopce-zeli-biti-poduzetnik-u-hrvatskoj-631
 

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava, međusobne motivacije i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. Održava se već dvije godine u Zagrebu, a uskoro počinje i u Rijeci, 22.5.2013. gdje je gost Andrija Čolak, suvlasnik Surf And Fries-a.


Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija