Nema slikeNema slikeNema slike

Događanja

11. Business cafe

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva, sponzorstvom Volksbanke i Vipneta te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u četvrtak 8. studenog u Vertigo baru Hotela Antunović od 18 do 21 h, održat će se 11. Business cafe s temom – Malo je veliko.

Glavni gost je gospodin Ante Mandić, vlasnik IN2, čija tvrtka predstavlja odličan primjer kako iz malog nastaje veliko, a kako svi mali poduzetnici mogu koristiti gerila marketing i postati veliki objasnit će drugi gost poduzetnik, Anđelko Čalušić, vlasnik Ulixtravela (aviokarte.hr). Inicijatori koncepta objasnit će Coworking, a gospodin Mislav Galler, rukovoditelj prodaje poslovnim korisnicima odgovorit će na pitanja što mali poduzetnici mogu naučiti od velikih. Nakon toga će službeni fotograf Business Cafe-a, Božidar Babić, objasniti i demonstrirati važnost i način pravilnog poziranja na profesionalnim fotografijama, i na kraju će Hrvoje Čavužić iz tvrtke Org biro prisutnima pojasniti sve novosti oko osnivanja jednostavnog doo-a.

Nakon službenog dijela programa posjetitelje očekuje niz nagrada, a ona glavna je poklon Vipneta- HPMini 2410 netbook računalo i Vip USB Stick za mobilni internet."

Prije neformalnog druženja Zaokret organizira i tzv.  SPEEDDATING NETWORKING – način druženja tijekom kojeg će se u 45 minuta svi prisutni međusobno upoznati sa svima. 

Cijena ulaznice je 50 kn (PDV je uključen) i može se kupiti na

https://www.entrio.hr/event/11-business-cafe-malo-je-veliko-484 

 

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.   

Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com

 

Mnogi su se poslovi već sklopili na Business cafe-u, a rodila su se i neka prijateljstva. Dođite i Vi.

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija